top of page

- MOEDERDAG 2019 -

BijBlauw logo

To the world you are a mother, but for your family you are the world. Op 12 mei is het alweer moederdag. Samen met je gezin, je familie of je vrienden kan je ook dit jaar weer uiterst genieten van een heerlijke dag BijBlauw. Naast onze jaarlijkse moederdagbrunch, kan je ook erg leuke cadeautjes en hebbedingetjes vinden in onze Concept Store. To top it off kan je je moeder verwennen met een overnachting in ons Boutique Hotel inclusief een ontbijtje de volgende ochtend. Alle moeders verdienen het om in het zonnetje te worden gezet, vind jij ook niet?

 - MOEDERDAG BRUNCH -

Op moederdag serveren we een overheerlijke brunch tussen 9am en 1pm voor de gehele familie. Wil je je moeder in het zonnetje zetten door haar een goed begin van de dag te bezorgen, met een overheerlijke kop koffie, prachtig uitzicht en lekker eten, reserveer dan een tafel voor onze moederdagbrunch! Benieuwd naar ons menu

BRUNCH

RESERVEER EEN TAFEL TIJDENS DE MOEDERDAGBRUNCH!

Je kunt reserveren door onderstaand formulier in te vullen. Graag ontvangen wij het aantal personen en de gewenste tijd.  Zijn er allergieën of dieetwensen bekend? Laat het ons weten! Tot snel! PS. je reservering is pas definitief als je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

Bedankt voor de reservering!

OVERNACHTING

 - SPOIL YOUR MOM WITH A HOME AWAY FROM HOME -

Verras je moeder met een overnachting in één van de mooie tweepersoonskamer in ons Boutique Hotel inclusief een heerlijk uitgebreid ontbijt de volgende ochtend. Prijs vanaf $125,-

Je kan deze moederddag actie boeken tussen 1 en 12 mei 2019.  Verblijven kan tussen 12 mei en 31 augustus 2019. 

CADEAUTJES

 - WHAT TYPE OF MOM IS YOURS -

Wat voor type moeder is jou moeder? Houdt ze van fashion? Home Deco of is je moeder toch meer  een Foodie? Laat je door ons inspireren en steel de show met een te gek cadeautje voor je moeder!

- FOR THE WORLD YOU ARE A MOTHER

BUT FOR YOUR FAMILY YOU ARE THE WORLD! -

bottom of page